nieuws

Strategische samenwerking Harrems Tools en Mitutoyo

Home

Strategische samenwerking Harrems Tools en Mitutoyo

Harrems Tools start per 1 juni aanstaande een strategische samenwerking met Mitutoyo. Harrems Tools gaat de producten van Mitutoyo leveren en Mitutoyo heeft er een sterke dealer bij.

Met meer dan vijfduizend producten is Mitutoyo wereldwijd de grootste aanbieder van meetinstrumenten voor de productie industrie. Mitutoyo ontwikkelt en produceert onder andere kalibratie apparatuur, meetgereedschappen, beeldverwerkingssystemen en 2D- en 3D-meetmachines.

Mitutoyo heeft onlangs een nieuw dealerbeleid doorgevoerd, waarbij het aantal dealers is afgebouwd en de distributie plaatsvindt via een handvol grote dealers. Harrems Tools is zo’n grote dealer, die sterk gericht is op zowel de industriële markt als de autobranche.

Harrems Tools heeft inmiddels een flink voorraad Mitutoyo-producten aangelegd, terwijl de medewerkers op de productinhoudelijke kennis zijn getraind. Via het Toolspecial Magazine en www.toolspecial.com zal Harrems Tools de gespecialiseerde meetgereedschappen voor de autobranche aanbieden.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel