nieuws

Zelf Dakar rijden met Amtech

Home

Zelf Dakar rijden met Amtech

Amtech sponsort het Go2Dakar-team van coureur Willem Kien. Dat is goed nieuws voor de grossiers in automaterialen en truck en trailerparts. Dankzij die sponsoring maken zij kans tijdens de Amtech Dakar Experience zelf te ervaren hoe het is om in een echte Dakar Jeep Wrangler te rijden. Hoe kunt u één van de 24 felbegeerde tickets bemachtigen…?

Simpel, alle grossiers in automaterialen en truck & trailerparts grossiers kunnen meedoen. Hoe meer van de geselecteerde Amtech-producten zij tussen 1 januari en 30 april 2012 verkopen, hoe meer spaarpuntvouchers zij ontvangen. De 24 met de meeste punten kwalificeren zich voor de Amtech Dakar Experience.

Punten voor producten

Daar willen we meer van weten. Amtech legt het graag uit: “De grossier ontvangt 1 punt bij verkoop van 1 Romess-remontluchter of een TEXA OBD tool, 3 punten bij verkoop van een set Nussbaum wielservice-apparatuur (demonteer + balanceermachine) of een TEXA aircoservice-unit en 5 punten bij verkoop van een Nussbaum hefbrug of een TEXA diagnosetester”.

Op naar Dakar

Hoeveel punten nodig zijn voor deelname aan het Amtech Dakar Experience-evenement? “We verwachten dat een grossier circa 25 spaarpunten nodig om tot de 24 winnaars te behoren.” Die Amtech Dakar Experience-rally vindt plaats in mei. De winnaar daarvan kwalificeert zich rechtstreeks voor de landelijke finaledag in Zandvoort en wie daar ook wint is erbij …, in de echte Dakar-rally in Argentinië in 2013.

Erwin den Hoed (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel