nieuws

Rocar-Tech Eindejaars Borrel!

Home

Feest bij Rocar-Tech in Hengelo! Op 15, 16 en 17 december is de werkplaats van de equipmentleverancier omgebouwd tot een sfeervolle feestzaal annex conferentieruimte. Want Rocar-Tech wil niet alleen proosten op het nieuwe jaar, maar ook een aantal actuele onderwerpen binnen het autobedrijf bij de kop pakken. Welke dat zijn en hoe u met uw bezoek een iPad of diagnosetester kunt winnen? Lees het hier.

Rocar-Tech Eindejaars Borrel!

Natuurlijk, het glas heffen is heel gezellig, maar eerst aan het werk. Rocar-Tech nodigt een aantal sprekers uit die u bijpraten over de volgende onderwerpen: Hoe zit het echt met de APK-remmenbanken? Wat is er allemaal te doen rondom het nieuwe aircogas? Hoe zien de nieuwe regels rond EOBD in de APK eruit? Welke ontwikkelingen zijn er in wielservice-equipment? En wat zijn de consequenties van het RAI-hefbruggenkeurmerk?

Geen verkoopbeurs

Mooi, de Rocar-Tech Eindejaars Borrel levert dus behalve gezelligheid en goede contacten ook een hoofd vol broodnodige kennis op. Maar moet u daar dan met het glas in de hand opdringerige verkopers van Rocar-Tech van u afslaan? “Absoluut niet”, zegt Rocar-Tech. “Dit is een relatie-evenement, geen verkoopbeurs.”

Geluk gewenst

Hoe u deelneemt aan dit relatie-evenement? Binnenkort valt de uitnodiging op de mat. Vul de bon in, stuur hem terug en het is geregeld. Bovendien stuurt Rocar-Tech u dan een persoonlijk geluksnummer retour. En wie weet is dat goed voor een iPad of een Magneti Marelli Logic Diagnosesysteem. Succes!

Erwin den Hoed (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel