nieuws

SKF dvd-catalogus 2011 deel 2 verschenen

Home

SKF dvd-catalogus 2011 deel 2 verschenen

Twee keer per jaar brengt SKF een nieuwe dvd-catalogus uit, waarmee de autobranche gemakkelijk toegang heeft tot het uitgebreide productaanbod van SKF voor (bedrijfs-) auto’s. Van elk component en complete kit is een uitgebreide beschrijving opgenomen.

De dvd bevat het complete SKF-assortiment van lagersets, suspensiesets, waterpompen, homokineten en distributiesets. In totaal meer dan achtduizend sets en 255.496 links naar personenauto’s.

Ten opzichte van april-editie heeft SKF 249 nieuwe sets toegevoegd, zijn er nu zestien multi-V riemsets met waterpomp en 291 links naar personenauto’s opgenomen en zijn er 180 distributieriemsets met waterpomp en 5.300 links naar personenauto’s bijgekomen.

Het aantal links naar personenauto’s voor de multi-V riemsets met dynamo vrijloopwielpoelie (VKMAF) is gegroeid van 163 naar 738 en het aantal links naar automodellen voor de 83 dynamo vrijloopwielpoelies is met bijna dertig procent gegroeid naar 4.795 links.

TecDoc-formaat

SKF heeft de dvd gecompleteerd met montagerichtlijnen, onderhoudstips, benodigd speciaalgereedschap, schema’s met de juiste riempositie, productfoto’s van alle dynamo vrijloopwielpoelies en remschijvensets, opleidings- en installatievideo’s en technische tekeningen. Ook deze dvd-catalogus is gebaseerd op het populaire TecDoc-formaat en wordt geleverd in een opbergmap met veertien pagina’s vol informatie over producten en diensten voor de aftermarket. U kunt de catalogus aanvragen via www.vsm.skf.com.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel