Bezoek het ATC Mega-Tech-Event op zaterdag 8 oktober!

Bezoek het ATC Mega-Tech-Event op zaterdag 8 oktober!

Op het terrein van de Automotive Campus in Helmond vindt op zaterdag 8 oktober een happening plaats met een enorme variatie aan technische onderwerpen. Er is keuze uit twaalf inspirerende sessies van toonaangevende bedrijven en deskundigen.

Greep uit het programma

Rijkswaterstaat geeft uitleg over de verkeerscentrale, die wij ook zullen bezoeken, en over de inzetbaarheid van speciale voertuigen. De ANWB vertelt de ins en outs van hun waterstofvoertuig, terwijl ANWB-trainer Van Broekhoven vertelt hoe men waterstof- en EV-voertuigen onderweg kan helpen.

Mobiliteitsspecialist Jan Wouters vertelt over de ontwikkelingen in het vervoer: waar staan we en waar gaan we naartoe? AMT’s Erwin den Hoed behandelt een belangrijke vraag: zijn EV’s werkelijk slechtere werkplaatsklanten dan conventionele auto’s?

Daarnaast staan ook DENS, VDL/RRT, Mercedes-Benz, Valeo, WaterstofNET, Summa, Innovam en AA-Equipment garant voor leerzame sessies.

Het programma werkt als dat van een festival. Je kan dus meerdere sessies bijwonen, maar sommige zijn tegenover elkaar geprogrammeerd. Dat wordt kiezen!

Toegang en inschrijven

Het Mega-Tech-Event wordt georganiseerd door ATC-afdelingen Midden-Brabant en Oost-Brabant met ondersteuning van in ieder geval ook West-Brabant, Limburg en Arnhem-Nijmegen. Het evenement is geheel verzorgd, dus inclusief warme en koude dranken gedurende de dag en een deels warme lunch.

Het ATC Mega-Tech-Event kan maximaal 400 deelnemers huisvesten. Bij een te laag aantal inschrijvingen gaat de dag niet door. Eventueel betaalde bedragen worden in dat geval terugbetaald.

Lees meer over