nieuws

Sergoyne Diagnostics importeur voor G-Scan diagnosetools

Werkplaats & Onderhoud 1400

Sergoyne Diagnostics importeur voor G-Scan diagnosetools
De G-Scan2 is een Android computer met voor-geïnstalleerde software.

Sergoyne Diagnostics is importeur geworden van G-Scan diagnosetools voor Nederland en België. Sergoyne levert de G-Scan2 (Android computer met voorgeïnstalleerde software) en de G-Scan TAB (bluetooth OBD2-dongle met software voor installatie op een Windows pc, laptop of tablet).

G-Scan is een product van een Zuid-Koreaanse fabrikant die ook de OEM-diagnosetool voor Hyundai en Kia ontwikkelt en produceert. “Op basis van ervaringen met andere diagnosetools weten we dat een fabrikant van OEM-diagnosetools zijn kennis en ervaring van die merken ook in de multimerk-oplossing steekt”, aldus Jeroen Vertongen van Sergoyne Diagnostics.

G-Scan vult gat op bij Amerikaanse en Aziatische merken

Met G-Scan vult de diagnosespecialist een gat op bij de Amerikaanse en Aziatische merken, zegt Vertongen. “Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor G-Scan”, zegt Vertongen. “Eén daarvan is de G-Scan TAB. Die kan op een Windows-systeem geïnstalleerd worden, samen met andere diagnosesoftware. De klant hoeft daardoor maar één keer in goede computerhardware te investeren.”

Sergoyne ontwikkelt diagnosetool mee

De G-Scan TAB is een bluetooth OBD2-dongle met software voor installatie op een Windows PC, laptop of table

De G-Scan TAB is een bluetooth OBD2-dongle met software voor installatie op een Windows pc, laptop of tablet.

Ontwikkeling van de G-Scan diagnosetool is nog een pluspunt, vindt Vertongen. “We konden een partnership aangaan met G-Scan. Zo hebben we invloed op de ontwikkeling van de diagnosetool.” Het bedrijf kan op die manier direct voorzien in de behoeften van de Nederlandse en Belgische werkplaatsen. “Klanten met een G-Scan diagnosetool, die hun abonnement via Sergoyne Diagnostics afnemen, gaan onze inbreng bij de eerstvolgende grote update al merken.”

Reageer op dit artikel