nieuws

Deel je ervaring met onderstel en uitlijnen en scoor een Snap-on spoorstangsleutel

Werkplaats & Onderhoud 1920

Laag onafgeveerd gewicht, multilink wielophanging grote wielen met laagprofielbanden. Zo ziet het onderstel van de moderne auto eruit. Dat smoelt goed en rijdt geweldig. Maar het is ook gevoelig voor defecten en foute afstellingen…

Deel je ervaring met onderstel en uitlijnen en scoor een Snap-on spoorstangsleutel
Kijk zo’n onderstel rijdt goed! Tenminste, als het allemaal netjes afgesteld en niet versleten is…

Kortom, het onderstel is bepalend voor rijgedrag, veiligheid en comfort van een moderne auto. En het is een bron van werkgelegenheid voor de werkplaats. Ook voor jouw werkplaats? Deel je ervaringen op het gebied van uitlijnen en onderstelreparatie en scoor een Snap-on-spoorstangsleutel ter waarde van € 65,-, super handig bij uitlijnen!

 

 

Beantwoord de vragen

Snap-on stelt 15 van deze handige Snap-on-spoorstangsleutel ter waarde van € 65,- ter beschikking. Jouw ervaringen zijn goed gereedschap waard!

Jouw mening en ervaring over onderstel en uitlijnen zijn belangrijk voor ons. En het kan je een Snap-on spoorstangsleutel opleveren. Die komt van pas bij het uitlijnen. De waarde van deze tool is € 65,00. Dat is toch een fijne aanvulling in de gereedschapswagen?

We kijken uit naar je antwoorden. Wees er wel snel bij, want we hebben maar 15 Snap-on spoorstangsleutels beschikbaar. Je kunt het formulier invullen tot 10 november.


Reageer op dit artikel