nieuws

Pneumatische borstelmachineset van Facom

Werkplaats & Onderhoud

Pneumatische borstelmachineset van Facom

Facom introduceert een nieuwe pneumatische borstelmachine, waarmee snel en doeltreffend allerlei soorten oppervlaktecoatings en roest kunnen worden verwijderd.

De pneumatische Facom V.500F borstelmachineset is gemaakt om verf, lakken en corrosie op metalen, glasvezel, glas, hout en aluminium te verwijderen. De set vergemakkelijkt ook agressieve verfverwijdering en bevat alles wat nodig is om allerlei soorten coatings en andere stoffen, zoals vinyl, lijm, stickers, snijlijnen en dubbelzijdig plakband, te verwijderen. Ook moeilijke gebieden zoals lasnaden, contouren en hoeken kunnen worden bereikt en bewerkt.

Voor elke klus een borstel

Bij de kit horen twee opzetstukken voor borstels en gummen. Er is een fijne versie voor oppervlakken en materialen die krasvrij moeten blijven en een hardere versie voor oppervlakken waar krassen aanvaardbaar zijn. Dit werkt sneller dan chemische strippers en biedt meer bescherming dan standaard rubberschijven en hittepistolen.

De vier draadborstels zijn er in twee kwaliteiten: hard & fijn, en in twee maten: 11 en 22 millimeter. De draadborstels werker sneller dan de naaldschijven, leveren netter werk dan zandstralen en zijn ideaal voor het verwijderen van verf, grondverf, corrosie, kit en beschermende coatings; ideaal voor het klaarmaken voor het lassen. De pneumatische Facom V.500F borstelmachineset kost € 620,- (bruto exclusief).

Reageer op dit artikel