nieuws

Nieuwe DSG Fluid versnellingsbakolie en dispenser van Bardahl

Techniek

Bardahl introduceert de honderd procent synthetische transmissievloeistof DSG Fluid. Tegelijkertijd komt Bardahl ook met een gearbox dispenser om de DSG olie te verversen.

Nieuwe DSG Fluid versnellingsbakolie en dispenser van Bardahl

Bardahl DSG Fluid is een honderd procent synthetische transmissievloeistof die speciaal ontwikkeld is voor de dubbele koppeling versnellingsbak van moderne personenauto’s. De goede eigenschappen van DSG Fluid ontstaan volgens Bardahl door de anti‑slijtage bescherming, die zorgt voor een langere levensduur van de versnellingsbak. Door de uitstekende thermische‑ en oxidatiestabiliteit ontstaat een langere levensduur van de olie. Daarnaast zijn er speciale anti-wrijvingsadditieven toegevoegd, die zorgen voor soepel schakelen zonder trillingen.

Verversen met de Dispenser

DSG-olie verversen vereist speciaal gereedschap. Bardahl levert een Gearbox Dispenser, waarmee de olie ververst kan worden. De Gearbox Dispenser is niet alleen geschikt voor DSG versnellingbakolie van VW, Audi, Seat, Skoda en Porsche, maar tevens voor automatische transmissieolie van Mercedes Benz, Toyota, Ford, Volvo, BMW, Honda en Nissan. Bardahl biedt ter introductie de DSG-olie in combinatie met de gearbox dispenser tegen een actieprijs aan.

Reageer op dit artikel