nieuws

Kennistest: Lambda Integratorregeling

Techniek

Kennistest: Lambda Integratorregeling

In deze kennistest verdiepen we ons in de lambda integratorregeling. Moderne motormanagementsystemen zijn zelflerend. Bij vervuiling of slijtage zorgt de lambda integratorregeling voor aanpassing van de inspuithoeveelheid om zodoende toch de juiste mengverhouding te bereiken. Snapt u de werking ervan? Doe de test en u komt erachter. Is er toch een kennishiaat, dan spijkeren we uw kennis na het beantwoorden van alle vragen razendsnel bij.

In deze kennistest verdiepen we ons in de lambda integratorregeling. Moderne motormanagementsystemen zijn zelflerend. Bij vervuiling of slijtage zorgt de lambda integratorregeling voor aanpassing van de inspuithoeveelheid om zodoende toch de juiste mengverhouding te bereiken. Snapt u de werking ervan? Doe de test en u komt erachter. Is er toch een kennishiaat, dan spijkeren we uw kennis na het beantwoorden van alle vragen razendsnel bij.

Start de kennistest

Reageer op dit artikel