nieuws

Bardahl stopt transmissielekkage

Techniek

Bardahl stopt transmissielekkage

Moderne transmissies zijn vaak voor het leven gesmeerd. Toch doen zich tussentijds soms problemen voor, zoals lekkage. Als de complexe versnellingsbak daarvoor uit elkaar moet, staat de automobilist een flinke kostenpost te wachten. Met een nieuwe toevoeging van Bardahl kan lekkage worden verholpen zonder demontage.

Het wondermiddel heet voluit Bardahl Automatic Transmission Stop Leak. Het is bedoeld voor automatische transmissies en maakt pakkingen weer soepel en verwijdert vernisaanslag van de transmissie-onderdelen. Het heeft bovendien een preventieve werking, want het gaat na toevoeging de vorming van ongewenste afzettingen tegen. Daarnaast vermindert Automatic Transmission Stop Leak de inwendige wrijving van de automaat.

Volgens Bardahl kan het zonder problemen aan iedere automatische transmissievloeistof worden toegevoegd. Het wordt geleverd in een afsluitbare flesverpakking.

Klantvriendelijk repareren

Ook voor lekkages in het koelsysteem, de motor en de stuurbekrachtiging, levert Bardahl stop-lek-producten: Cooling System Stop Leak, Power Steering Stop Leak en Engine Stop Leak. Als het euvel op deze wijze is op te lossen, spaart dat de klant veel geld. Die blijft daarna ongetwijfeld zijn werkplaats trouw!

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel