nieuws

BG houdt automaat in topconditie

Techniek

BG houdt automaat in topconditie

Mede als gevolg van vervuiling kunnen automaten schakelkuren gaan vertonen. Door inwendig reinigen van de transmissie en vervolgens vullen met schone ATF van de juiste kwaliteit, kunnen problemen worden voorkomen. De PF5 van BG helpt bij deze klus.

Het BG service-apparaat voor automatische transmissies reinigt de automaat en koppelomvormer inwendig tijdens een intensieve spoeling met BG Quick Clean, verwijdert daarna alle vloeistof uit de transmissie en vult deze tenslotte af met nieuwe ATF. Een complete behandeling neemt 15 tot 30 minuten in beslag. BG levert een uitgebreide set adapters om de PF5 aan te sluiten op diverse typen automaten.

BG wordt in ons land aangeboden door Voja Handelsmaatschappij. U kunt bij Voja terecht voor meer informatie over dit service-apparaat voor transmissies.

Auke Cupédo (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel