nieuws

Hogeschool Windesheim – PTH (Zwolle)

Ondernemen

Hogeschool Windesheim – PTH (Zwolle)

Niveau: HBO Internet:http://www.windesheim.nl ZwolleBezoekadres: Campus 2-6, Gebouw E, 8017 CA Zwolle Postadres: Postbus 10090, 8000 GB Zwolle Telefoon: (038) 468 81 11 Mail: PTH@windesheim.nl Windesheim Pedagogisch Technische Hogeschool leidt in deeltijd tweedegraads leraren Motorvoertuigentechniek op. Afgestudeerden vinden banen in het onderwijs (vmbo en mbo) of maken een carrièrestap in het bedrijfsleven. De HBO-bacheloropleiding duurt vier […]

Niveau: HBO

Internet:http://www.windesheim.nl

Zwolle
Bezoekadres: Campus 2-6, Gebouw E, 8017 CA Zwolle
Postadres: Postbus 10090, 8000 GB Zwolle

Telefoon: (038) 468 81 11
Mail: PTH@windesheim.nl

Windesheim Pedagogisch Technische Hogeschool leidt in deeltijd tweedegraads leraren Motorvoertuigentechniek op. Afgestudeerden vinden banen in het onderwijs (vmbo en mbo) of maken een carrièrestap in het bedrijfsleven. De HBO-bacheloropleiding duurt vier jaar. Er wordt op twee avonden in de week lesgegeven.

De toelatingseisen voor deze opleiding zijn een MBO-diploma niveau 4 en 3 jaar relevante praktijkervaring (kan ook tijdens de opleiding behaald worden). Bezitters van een diploma niveau 3 kunnen na een schakeljaar in de HBO-opleiding instromen.

HBO-afgestudeerden in de voertuigentechniek kunnen afhankelijk van hun specifieke opleiding in 1 jaar de tweedegraads onderwijsbevoegdheid behalen.

Reageer op dit artikel