artikel

Bovag Autobedrijf van het Jaar 2012 (2012-9)

Ondernemen

Bovag Autobedrijf van het Jaar 2012 (2012-9)

Eerst de autoconsument, dan de jury en daarna de ondernemer. Dat is de volgorde bij Bovag’s Autobedrijf van het Jaar-wedstrijd. Nadat de stemmen van de autoconsumenten geteld waren, gingen tien autobedrijven door naar de
halve finale.

In AMT 6 stelden we ze uitgebreid aan u voor. De jury, met uw eigen hoofdredacteur a.i. als voorzitter, selecteerde Autobedrijf Marco Van Beek, Garage van Altena en Hommel Occasions uit die tien toppers. Het geheim van hun succes? U leest het op deze pagina’s. En welk bedrijf de titel wint? Dat beslissen de ndernemers in de zaal in samenwerking met de jury op het Bovag Congres voor onafhankelijke autobedrijven op 2 oktober in en Bosch. AMT is erbij.

Reageer op dit artikel