nieuws

Dubbele cabine-specialist Snoeks pakt uit

Home

Dubbele cabine-specialist Snoeks pakt uit

Op de BedrijfsautoRAI (17 tot en met 22 april 2012) in Amsterdam laat Snoeks Automotive zien welke innovatieve mogelijkheden de dubbele cabine heeft.

Bedrijfsauto’s tot 3,5 ton GVW met dubbele cabine zijn populair in Europa, omdat personen en lading er op een efficiënte wijze mee zijn te vervoeren. Dat is mede te danken aan de gunstige fiscale mogelijkheden.

Totaalconcept bedrijfsauto-inrichting

Snoeks Automotive is gespecialiseerd in het leveren van totaalconcepten voor de inrichtingen van deze bedrijfsauto’s en heeft inmiddels elf Europese typegoedkeuringen voor dubbele cabines. Veiligheid en comfort staan daarbij centraal; alle zitplaatsen zijn bijvoorbeeld voorzien van goedgekeurde driepunts veiligheidsgordels en hoofdsteunen.

Van standaard tot luxe uitvoering

Snoeks Automotive levert dubbele cabines voor vrijwel ieder automerk en type bedrijfswagen; zowel in standaarduitvoeringen als in luxueuze uitvoeringen, die worden voorzien van extra opbergmogelijkheden, losse zetels met armleggers, tapijt, hemels en zijwanden. Snoeks levert ook separatiewanden, Van-uitvoeringen, imperiaals en accessoires.

Nieuw: laadruimtebetimmering met design

Sinds dit jaar voert Snoeks ook een nieuwe lijn laadruimtebetimmering, die aansluit op het design van de bedrijfswagen. Op de BedrijfsautoRAI zal Snoeks alle mogelijkheden van de dubbele cabine laten zien.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel