Video: Bieden op een veiling, hoe doe je dat?

Video: Bieden op een veiling, hoe doe je dat?
Kom je op 19 juni, voorafgaand aan de Mega Zomerveiling, naar de gratis workhop?

Op de aanstaande zomerveiling van BCA passeren in de ochtend honderden auto's de veilinghamer. Interessant voor handelaren, maar ook voor ondernemers van autobedrijven. Je kunt namelijk relatief snel je handelsvoorraad voorzien van wat extra auto's. Maar hoe werkt zo'n veiling? En hoe biedt je mee? Schrijf je gratis in voor de AMT-BCA workshop 'bieden in een autoveiling' op 19 juni aanstaande.

Hoe gaat dat er eigenlijk aan toe zo'n Zomerveiling? Exclusief voor AMT-lezers geeft BCA een workshop waarin je leert strategisch en vastberaden te bieden op een autoveiling. De Mega Zomerveiling start om 10.00 uur, maar al om 09.00 uur kun je terecht voor de workshop (inclusief gratis lunch in de middag). Je krijgt samen met AMT een unieke kijk achter de schermen op een van de drukste veilingen van BCA. Het adres: Landweer 4, Barneveld. (Google Maps)

Honderden auto's worden in razend tempo geveild. Interessant, maar wellicht ook spannend. Want hoe gaat het in zijn werk? En hoe biedt je slim mee op die ene auto die je in jouw occasionvoorraad wil opnemen? We stuurden Eline de Vries naar BCA voor een vlog om je alvast een eerste indruk te geven. Die zie je hieronder.

Meld je gratis aan

Aanmelden voor de gratis workshop doe je via het formulier op www.bca.com/AMT. Zien we je 19 juni om 09.00 uur in Barneveld?


Tom Polman

Tom Polman

Product Owner AMT

Tom studeerde HTS-Autotechniek aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen en specialiseerde zich in Automotive Services. Met zijn afstudeeropdracht stond hij aan de basis van het AMT Garageforum. Hierna groeide hij door binnen AMT. Eerst enkele jaren als redacteur en sinds mei 2013 naar hoofdredacteur van AMT.

Tom rijdt Renault, heeft een vrouw en twee dochters en zijn interesses liggen in snelle vierwielers en alles met vooruitstrevende techniek in zich.

Email: tompolman@vakmedianet.nl
Telefoon: (0)88-5840 706

Het allereerste exemplaar van de Aumacon Dealerholding Top-100 Editie 2024 werd aan Eddy Haesendonck, CEO van Hedin Automotive Benelux (rechts op de foto) overhandigd door Clem Dickmann, oprichter/directeur van Aumacon. Foto: Aumacon

Hedin Automotive is snelste groeier in Aumacon Dealerholding Top-100

De nieuwe Aumacon Dealerholding Top-100 Editie 2024 werd afgelopen maandag gelanceerd tijdens het Nationaal Dealerholding Event in Amsterdam. Het...

Wico Autolak & Wico Coatings te Cuijk en A.J. Coatings de Klomp. Foto AAGB

Strategische acquisitie Alliance Automotive Group moet landelijke...

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) neemt per 17 juni Wico Autolak & Wico Coatings en A.J. Coatings over.

Een auto in de werkplaats voor een APK-keuring. - Foto: ANP

Storing bij RDW zorgt voor 'chaos bij autobedrijven'

Het is chaos bij autobedrijven door de storing bij de RDW donderdag die voor problemen zorgde bij het overschrijven en keuren van auto's.

In de Valeo Remanufacturing-fabriek in Czechowice reviseren zo’n tweeduizend medewerkers jaarlijks circa een miljoen auto-onderdelen. - Foto: Valeo

Valeo Remanufacturing: gebruikte onderdelen beter dan nieuw

Een auto bezitten is kostbaar, vooral wanneer je als eigenaar te maken krijgt met reparaties. De prijzen van onderdelen zijn torenhoog, en stijgende...

Het team van Stolk Autoservice bij het winnen van de titel in 2023. Wie volgt hen op?

Dit zijn de 10 genomineerden voor Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van...

Wie wordt in 2024 Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar? Dat weten we op 1 oktober van dit jaar. De jury heeft 10 bedrijven genomineerd.

Foto: ANP

Zorgen RAI over keuringscapaciteit RDW voor nieuwe bestelwagens

RAI Vereniging maakt zich zorgen over de capaciteit bij de RDW om nieuwe bestelwagens tijdig te keuren in aanloop naar de introductie van...

Windmolens op de Thorntonbank (Foto Shutterstock)

Groene gekkies?

In plaats van nuttige dingen te doen, scrolt AMT adjunct-hoofdredacteur Erwin den Hoed op Facebook. En hij laat er zich nog door afleiden ook...

Hybride auto's lijken in mei aan waarde te verliezen in de ogen van kopers. Foto: Shutterstock.

AMV Marktrapport: Zoekprijs hybride auto daalt aanzienlijk

Het Automotive MediaVentions-marktrapport van de maand mei laat zien dat de zoekprijs van hybride auto's enorm is gedaald, met ruim 12 %.