nieuws

AA-Equipment importeur Giuliano Automotive-equipment

Werkplaats & Onderhoud 535

Met ingang van dit jaar is AA-Equipment exclusief importeur en distributeur van het assortiment van werkplaatsequipment-fabrikant Giuliano Automotive. Het assortiment van deze Italiaanse producent bestaat met name uit apparatuur voor banden en bandenservice.

AA-Equipment importeur Giuliano Automotive-equipment
De product range van Giuliano Automotive bestaat met name uit banden- en bandenservice-equipment.

Giuliano Automotive is sinds 1976 actief als fabrikant en leverancier van werkplaats-equipement. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke producent in de markt en is bij een aantal autofabrikanten ‘hofleverancier’ van wielservice-apparatuur voor hun dealernetwerk. Pioniersgeest , passie voor het vak, openstaan voor vraag uit de markt en het vermogen om te investeren, zorgen voor groei en continuïteit. Om deze groei te waarborgen, hebben de Italianen het distributeurnetwerk voor Nederland en België anders opgezet en zijn hiervoor de samenwerking met AA-Equipment aangegaan.

Bekend van diagnosesystemen

AA-Equipment uit bestaat dit jaar 20 jaar en heeft naam opgebouwd als leverancier (en ondersteuner) van diagnosesystemen voor de automotive en truck markt. Met merken als Launch, Autocom, Jaltest en PicoScope is het bedrijf een bekende speler in de markt. Deze bekendheid en de bij hen aanwezige kennis op het gebied van wielservice, was voor Guiliano een logische reden om met de Helmondse leverancier in zee te gaan. Door de samenwerking is AA-Equipment in staat een ​​breder assortiment aan hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen aan automotive bedrijven te kunnen bieden.

Het leveringsprogramma bestaat uit:

  • Bandenwisselaars voor het de- en monteren van banden voor motorfietsen, auto’s, lichte bedrijfsvoertuigen, trucks, trailers, Land- en wegbouw.
  • Banden balanceermachines
  • Conventionele en 3D-uitlijnsystemen
  • Hefinrichtingen
  • Veiligheidskooien

Voor een overzicht van Guiliano producten en accessoires, bezoek de website: www.aa-equipment.nl

Reageer op dit artikel