Wat is jouw favoriete (hand)gereedschap? Deel je ervaring met AMT!

Wat is jouw favoriete (hand)gereedschap? Deel je ervaring met AMT!

Een kist, een kar of een wand... De ‘verpakking’ van gereedschap is voor iedereen anders, maar de liefde voor tools wordt door iedereen gedeeld. Begrijpelijk, want wat is een autotechnicus zonder zijn gereedschap? Je mag je verheugen op een uitgebreid Thema in AMT 6 over (hand)gereedschap. Voor welke tools en merken klopt jouw hart het snelst? Deel je ervaring met AMT!

Wat is jouw favoriete (hand)gereedschap? Deel je ervaring met AMT!
Je zou bijna denken dat dit een reclamefoto is, maar niets is minder waar. Defect gereedschap wordt bij Autobedrijf Reijerkerk direct vernieuwd en iedere vrijdag wordt er schoongemaakt. Alles weer netjes en schoon in de wand of kar, hoe gaat dat bij jouw bedrijf?

Gereedschap van een autotechnicus moet sterk en
degelijk zijn. Je gereedschap moet immers lang mee en wordt ingezet bij zware klussen. Goedkoop is duurkoop, ook in het geval van gereedschap. En goed gereedschap is kostbaar, dus ben je er zuinig op. Berg jij je tools op in een kar of wand? En hoe heb je die gefinancierd? De mogelijkheden zijn legio: direct afrekenen,
gespreid betalen, lease…

Nieuwe technieken vragen om nieuw gereedschap. Voor het werken aan EV bijvoorbeeld. Heb je al geïnvesteerd in geschikt gereedschap?

Iedereen heeft zijn eigen ‘gereedschapsvoorkeur’. Hoe zit dat in jouw bedrijf? Werkt iedereen met zijn eigen tools (dus ook van verschillende merken) of wordt gereedschap met elkaar gedeeld?

De vragen

We hebben zoveel vragen… Geef jij antwoord op de onderstaande? Dan maak je kans op een half jaar onbeperkt toegang tot AMT Reparatiewijzer, het digitale gereedschap bij complexe storingen.

Eerder verschenen