nieuws

Anschler breidt assortiment uit met luchtvering

Werkplaats & Onderhoud 662

Anschler breidt assortiment uit met luchtvering
Anschler luchtvering

Fource breidt het assortiment van Anschler uit. Naast schokdempers, hoofdveren en veerpootreparatiesets biedt het merk nu ook luchtveringen en luchtcompressoren aan.

Anschler compressor

Fource breidt het assortiment van Anschler uit. Naast schokdempers, hoofdveren en veerpootreparatiesets biedt het merk nu ook luchtveringen en luchtcompressoren aan. Net als de andere producten van Anschler zijn deze geproduceerd volgens OE-specificaties en geldt een garantie van 36 maanden. Producten van Anschler zijn exclusief voor het Fource-netwerk beschikbaar.

Meer productnieuws?

In AMT 9/2019 vind je voor het eerst de rubriek ‘Showroom’. Twee pagina’s vol interessante producten voor de werkplaats en daaromheen. In het kort en met een duidelijke foto. AMT 9 verschijnt al op 20 september!
Reageer op dit artikel