nieuws

Hella steekt gloeilampen in het nieuw

Werkplaats & Onderhoud 1656

Hella steekt gloeilampen in het nieuw
De nieuwe verpakking van Hella gloeilampen

Hella herziet het lampenassortiment voor auto’s, vrachtwagens, landbouwmachines en tweewielers.

Het vernieuwde assortiment vertaalt zich in opnieuw gestileerde doosjes en blisterverpakkingen. De blisters zijn nu aan twee kanten doorzichtig, zodat je van alle kanten kunt zien welk licht je in de kuip hebt.

De restyling heeft nóg een functie. Door het nieuwe kleurenschema kun je de diverse productcategorieën gemakkelijker onderscheiden. Ook nieuw zijn de pictogrammen, die aanvullende informatie geven over de levensduur en lichtkleur. Een QRde tot slot verwijst naar de online catalogus. Daar vind je snel welke lamp in welk type auto hoort.

Kijk dus niet vreemd op als je levering gloeilampen er ineens anders uitziet: medio september 2019 kun je de nieuwe verpakkingen verwachten.

Reageer op dit artikel