nieuws

Webinar gemist? Kijk ‘m hier terug!

Werkplaats & Onderhoud 1354

Webinar gemist? Kijk ‘m hier terug!
Rick van der Velden en Aliëtte Venema zijn de gasten in het AMT/OOMT-webinar. Hoe gaat je werk er in de toekomst uitzien?

Afgelopen dinsdagavond zond AMT ism OOMT het webinar ‘2030: Heeft de auto je nog nodig?’ uit. Wij zijn nog aan het nagenieten van de kijkcijfers. Heb je het gemist? Geen nood, je kan ‘m terugkijken wanneer je wil.

Een webinar is interactief. Tijdens de live uitzending kan je vragen stellen en je mening geven. Dat kan als je terugkijkt helaas niet. Maar, geen nood, alle vragen die gesteld zijn tijdens de uitzending gaan we voor je op een rijtje zetten en beantwoorden. Wordt vervolgd dus!

Klik hier om naar de uitzending te gaan. 

(Het webinar begint met een aftelklok van vijf minuten, die hoef je niet af te wachten hoor. Je kan doorscrollen naar de uitzending.)

 

Reageer op dit artikel