nieuws

Toolspecial presenteert nieuwe 1/2” krachtdoppen van Hazet

Werkplaats & Onderhoud 1173

Toolspecial presenteert nieuwe 1/2” krachtdoppen van Hazet
Hazet Krachtdoppen

Met de nieuwe krachtdoppen van Hazet introduceert Toolspecial opnieuw producten met een prima prijs/kwaliteitverhouding. Deze doppen brengen extra kracht over met een 3/4”slagmoersleutel.

Om een wielmoer los te krijgen, worden er vaak verloopdoppen van 1/2” naar 3/4” gebruikt om zo meer kracht uit te oefenen. Hierdoor worden de doppen extreem overbelast, met als gevolg dat de doppen en verloopstukken scheuren. Om dit te voorkomen, komt Hazet met een nieuwe technologie, waarbij het verloopstuk aan de buitenzijde over de speciale doppen grijpt. Hierdoor wordt de kracht volledig verdeeld over de combinatie en is er veel minder kans op breuken en scheuren.

Passend voor 3/4”

De nieuwe Hazet 1/2” krachtdoppen 17 mm (artikelnummer 903SLG6-17) en 19 mm (artikelnummer 903SLG6-19), zijn probleemloos aan te drijven met een 3/4” slagmoersleutel door de bijgeleverde adapter 1003-S01 en bevatten kunststof hulzen om de velgen te beschermen tegen beschadiging. Deze set is ideaal voor transporteurs en voor werk aan lichte bedrijfswagens zoals de Fiat Ducato of Mercedes-Benz Sprinter.

Artikelnummer 903SLG6/5 wordt geleverd met de 17 en 19 mm krachtdop, de adapter 1003S-1 en O-ring en een verbindingspen voor een veilige verbinding tussen krachtdop en adapter. De 1/2” krachtdoppen 17 mm (artikelnummer 903SLG6-17), 1/2” krachtdoppen 19 mm (artikelnummer 903SLG6-19) en de adapter (artikelnummer 1003S-1), zijn ook los verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel