nieuws

Delphi breidt uit met toplagers

Werkplaats & Onderhoud 1115

Delphi breidt uit met toplagers
Delphi toplagers

De vervangingsmarkt in Europa voor stuur- en dempingsdelen groeit elk jaar met 3 procent, aldus Delphi. Mede door de slechte staat van wegen slijten onderdelen sneller, en dat biedt volgens Delphi kansen voor de garagebedrijven en grossiers.

Delphi leverde al vele stuur- en ophagingsdelen, en voegt daar nu toplagers aan toe. Er zijn meer dan 100 verschillende onderdeelnummers beschikbaar, geschikt voor 7.900 toepassingen zoals de BMW-Mini-modellen en de populaire Ford Fiesta en VW Golf. “Voor de Europese markt leveren we 90 procent van de mogelijke onderdelen, maar dit jaar voegen we meer referenties toe”, zegt Delphi.

Bij bestellen ontvang je volgens het ‘all-in-the-box’-principe alle benodigde delen inclusief OE-lagers en eventueel benodigde tools.

Kijk op delphiaftermarket.com voor meer informatie over het nieuwe programma toplagers.

Reageer op dit artikel