nieuws

Beta C45 werkplaatsinrichting biedt veel opbergruimte voor minder

Werkplaats & Onderhoud 845

Beta C45 werkplaatsinrichting biedt veel opbergruimte voor minder
Beta C45-W

Beta introduceerde afgelopen maand op de AutoPromotec in het Italiaanse Bologna een nieuwe lijn werkplaatsinrichting: Beta C45. Hiermee komt Beta met een goedkoper alternatief voor de exclusieve Beta RSC55 werkplaatsinrichting.

“Niet iedere werkplaats vraagt om een exclusieve maatwerkoplossing, afhankelijk van het gebruik is de nieuwe C45 werkplaatsinrichting veelal een prima alternatief, zeker wanneer de prijs belangrijk is”, aldus Maxim Polack van Beta Benelux.

De nieuwe C45 werkplaatsinrichting omvat een uitgebreid programma kasten, ladeblokken en werkbladen in verschillende maten en varianten. Naast een zestal standaard opstellingen kunnen de afzonderlijke modules volledig naar wens met elkaar worden gecombineerd. Ook zijn er verschillende accessoires beschikbaar, zoals vakverdelers, ophanghaken, ledverlichting, enzovoort.

Zelfdragende werkplaatsinrichting

De werkplaatsinrichting is zelfdragend, bevestiging aan de muur is niet nodig. Hij kan derhalve overal geplaatst worden. Het plaatmateriaal is voorzien van een poedercoating en de kogelgelagerde lades zijn volledig uitschuifbaar. Tot slot zijn alle compartimenten afsluitbaar middels veiligheidssloten.

Kijk voor meer informatie over de C45 op www.betabenelux.nl.

Reageer op dit artikel