nieuws

Pimp je gereedschapskar! 

Werkplaats & Onderhoud 2512

Bij sommige autobedrijven kom je het wel eens tegen, maar in de Verenigde Staten is het zeer populair: het wrappen (bekleden met folie) van gereedschapswagens met welke afbeelding je maar wil. Je favoriete sciencefictionfilm, stripheld, auto- en motorsportfoto’s, bedrijfslogo’s, het kan allemaal. 

Pimp je gereedschapskar! 
In Amerika populair, het personaliseren van je gereedschapskar. En in Nederland?

Snap-on biedt zelf een tiental wraps aan, maar er zijn ook bedrijven die afbeeldingssets aanbieden die door de klant zelf kunnen worden aangebracht. Menig reclamebureau of carwrapbedrijf kan je hierbij helpen.

Zou de ‘kunstzinnige kar’ ook bij ons kunnen aanslaan, of blijft het een Amerikaans fenomeen? Sommige Europese merken hebben wel eens speciale edities uitgebracht, maar het blijft bij uitzonderingen. Enkele voorbeelden vind je hieronder. Klik op de foto voor een groot formaat.

Meer over gereedschapskarren

Als technicus is de gereedschapskar misschien wel je beste maat op de werkvloer. Je weet waar je wat kan vinden, ziet in één oogopslag of er iets mist en sluit hem het liefst af ’s avonds. We schreven over de verschillen en mogelijkheden van diverse leveranciers een uitgebreid artikel. De gereedschapskar: Je beste kameraad.

Reageer op dit artikel