nieuws

Kennissessie: Tips en tricks A/C-compressor vervangen

Werkplaats & Onderhoud 1073

Een slecht functionerende ontwasemingsfunctie, of niet werkende airco. Problemen die ook in deze winterperiode kunnen spelen. De oorzaak kan best een defecte aircocompressor zijn. Maar dan? Denso geeft praktische tips en tricks in Gorinchem. Hoe zit het met de oliehoeveelheid bijvoorbeeld? En waarom is juiste montage van levensbelang?

Kennissessie: Tips en tricks A/C-compressor vervangen

“99,9% van de garantieclaims op de aircocompressor worden vaak afgewezen op aantoonbare installatiefouten”, zegt OE-leverancier Denso. Schrikbarend want dat kost serieus geld in de werkplaats een dergelijke installatiefout door een technicus.

Een juiste montage is dus van levensbelang voor de nieuwe compressor. Hoe zit het bijvoorbeeld met de oliehoeveelheid? Is de compressor al gevuld of niet? En welke olie zit in een Denso-compressor? Je krijgt er zeker antwoord op tijdens Auto Prof – AMT Live Gorinchem 2019 in een van de kennisdomes.

Wanneer spoel je een A/C-systeem?

En hoe zit het met de randzaken? Welke delen moeten er nog meer vervangen worden? Mag je een AC-systeem spoelen, en wanneer spoel je dan
een A/C-systeem, en waarmee? Richard Groot van Denso Europe’s After Market Divisie praat je helemaal bij tijdens de kennissessie Tips en tricks A/C-compressor vervangen in Kennisdome C om 19.30 uur.

Elke dag kun je kiezen uit zestien kennissessies welke zijn verdeeld over vier kennisdomes en vier tijdsblokken. Elke kennissessie duurt 30 tot 45 minuten en starten om 17.30 uur, 18.30 uur, 19.30 uur en 20.30 uur. Bekijk het hele programma met alle zestien kennissessies hier.

 

Gast van AMT: Goed voorbereid naar Gorinchem!

Om niets te missen kan je via amt.nl/autoprof-amtlive je bezoek voorbereiden. Hier vind je ook de sfeerimpressie van Auto Prof – AMT Live Gorinchem 2019. Niet voor niets zeggen we: Kom Leren, Beleven en Ontmoeten!

Auto Prof – AMT Live is op 12, 13 en 14 februari 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.  Je kan nu al inschrijven en we nodigen je van harte uit als gast van AMT. Gebruik hiervoor de code 71923101 op de inschrijfpagina of gebruik direct deze link.

Reageer op dit artikel