nieuws

Kennissessie: APK nu en in de toekomst

Werkplaats & Onderhoud 1646

Er zijn al weer heel wat ontwikkelingen gaande op APK-gebied. Van de visuele controle van het roetfilter tot de mistlamphoogteafstelling. Tijdens Auto Prof – AMT Live verzorgt RDW als kennispartner een kennissessie over de APK-regelgeving van nu én in de toekomst.

Kennissessie: APK nu en in de toekomst
Controle op lekdichtheid alleen voor het uitlaatsysteem is niet genoeg. Ook moet er een visuele controle op het roetfilter plaatsvinden indien deze gemonteerd hoort te zijn. Wat kom jij tegen?

Kennispartner RDW geeft in deze kennissessie een update over de APK-regelgeving. Welke evaluaties op de laatste wijzigingen zijn er? APK-expert van de RDW Arthur van Lee kijkt tevens terug op de grootste wijzigingen, zoals de visuele controle van het roetfilter. Ook komen de ontwikkelingen rondom de deeltjesteller en afstelling van dimlichten aan bod. Blijf op de hoogte over de APK
en de ontwikkelingen er omheen en mis deze kennissessie niet!

Elke dag kun je kiezen uit zestien kennissessies welke zijn verdeeld over vier kennisdomes en vier tijdsblokken. Elke kennissessie duurt 30 tot 45 minuten en starten om 17.30 uur, 18.30 uur, 19.30 uur en 20.30 uur. Bekijk het hele programma met alle zestien kennissessies hier.

Deze kennissessie vindt elke dag plaats om 18.30 uur in kennisdome C. Bij binnenkomst van Auto Prof – AMT Live ontvang je een kleine beursgids met meer toelichting en een plattegrond.

 

Gast van AMT: Goed voorbereid naar Gorinchem!

Om niets te missen kan je via amt.nl/autoprof-amtlive je bezoek voorbereiden. Hier vind je ook de sfeerimpressie van Auto Prof – AMT Live Gorinchem 2019. Niet voor niets zeggen we: Kom Leren, Beleven en Ontmoeten!

Auto Prof – AMT Live is op 12, 13 en 14 februari 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.  Je kan nu al inschrijven en we nodigen je van harte uit als gast van AMT. Gebruik hiervoor de code 71923101 op de inschrijfpagina of gebruik direct deze link.

Reageer op dit artikel