nieuws

Aircoservice: hoe pak jij dat aan?

Werkplaats & Onderhoud 6076

Nog heel even de kou doorstaan en dan staat de lente voor de deur. Dat betekent ook het begin van het aircoseizoen, ben jij er klaar voor? AMT besteedt volgende maand aandacht aan het thema aircoservice. En daarvoor hebben we jouw ervaringen nodig. Doe je mee? Wie weet scoor je een complete set ontkoppelgereedschap van Beta twv € 121!

Aircoservice: hoe pak jij dat aan?
Staat er al een R1234yf-apparaat in je werkplaats? Of heb je een combi-apparaat dat zowel R1234yf als R134a kan servicen? Of wacht je liever met investeren in apparatuur? Deel je ervaringen met AMT en help zo mee aan een goed gevuld en relevant thema.

In het voorjaar krijgt aircoservice veel aandacht bij autobedrijven. Heel goed, maar eigenlijk zou dat het hele jaar moeten, want het aircosysteem moet altijd in goede conditie zijn.

Preventief onderhoud voorkomt problemen en je klanten houden het hoofd lekker koel bij zomerse temperaturen. 

Heb je al geïnvesteerd in een R1234yf-aircomachine of heb je een R134A apparaat om auto’s te servicen? Koudemiddel R134A is steeds minder beschikbaar en de prijs is enorm gestegen.

Mooi setje! Een compleet assortiment ontkoppelgereedschapen voor koppelingen bij airco-, brandstoftoevoer- en oliesystemen ter waarde van € 121,-. Die kan zomaar jouw kant opkomen, we geven er drie weg.

Belangrijk dus om zuinig te werken. Hoe pak jij dit aan?  

 EV-airco 

En hoe ziet airco-onderhoud voor elektrische auto’s eruit? Een goed werkende airco is daar niet alleen nodig voor een aangenaam binnenklimaat, maar ook voor het koelen en de levensduur van de batterij.

Wij zijn benieuwd naar jouw aircoservice, help je ons met jouw ervaringen?  Voor wat hoort wat: jouw inzending kan je zomaar die mooie koffer met ontkoppelgereedschappen van Beta opleveren. Gebruik onderstaand formulier om de volgende vragen te beantwoorden:  

 De vragen

IJskoud 

We kijken uit naar jouw airco- ervaringen. Wees er snel bij en scoor ijskoud één van de drie Beta-koffers! 

 

Reageer op dit artikel