nieuws

Video: Welke kennis kom jij tanken in Gorinchem?

Werkplaats & Onderhoud 672

Over exact vier weken is het zover. Dan openen om 15.00 uur de deuren van Evenementenhal Gorinchem voor Auto Prof – AMT Live. Op het programma staan opnieuw zestien leerzame kennissessies, maar ook vinden er weer vele demonstraties en wedstrijden plaats. Waarom mag je Auto Prof – AMT Live niet missen? Bekijk de video.

Video: Welke kennis kom jij tanken in Gorinchem?
Wat kom jij leren van de kennissessies gegeven door experts uit de autobranche?

Wie vorig jaar Auto Prof – AMT Live Gorinchem bezocht, of de afgelopen editie in Hardenberg, kent de opzet. Zestien kennissessies staan op het programma en het programma is op alle drie de dagen hetzelfde. Nieuw voor Gorinchem is dat we geen vierkante theaters neer zetten maar in het oog springende ‘domes’. Een soort opblaasbare iglo’s die dienst doen als Kennistheater. Waarom? Het oogt niet alleen prettig, maar ook de akoestiek is véél beter. Fijn, want vorig jaar merkten we dat de sprekers soms wat lastig verstaanbaar waren. Dat zit nu wel goed.

De komende weken maken we de details van het programma bekend met alle kennissessies en wat je nog meer kan Leren, Beleven en Ontmoeten in Gorinchem. In AMT 1 vind je tevens de beursspecial. Bekijk alvast de video hieronder waarom je 12, 13 en 14 februari in je agenda moet zetten.

 

Gast van AMT: Goed voorbereid naar Gorinchem!

Om niets te missen kan je via amt.nl/autoprof-amtlive je bezoek voorbereiden. Hier vind je ook de sfeerimpressie van Auto Prof – AMT Live Gorinchem 2019. Niet voor niets zeggen we: Kom Leren, Beleven en Ontmoeten!

Auto Prof – AMT Live is op 12, 13 en 14 februari 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.  Je kan nu al inschrijven en we nodigen je van harte uit als gast van AMT. Gebruik hiervoor de code 71923101 op de inschrijfpagina of gebruik direct deze link.

Reageer op dit artikel