nieuws

Migatronic lasapparaat voor schadeherstel en carrosserie-opbouw.

Werkplaats & Onderhoud 940

Migatronic heeft een nieuw hoogwaardig apparaat ontworpen voor professionele autoschadeherstellers: De Automig 300 Pulse, een technologisch en geavanceerd lasapparaat voor schadeherstel en carrosserie-opbouw.

Migatronic lasapparaat voor schadeherstel en carrosserie-opbouw.

Plaatwerkers vinden het apparaat eenvoudig te bedienen. Het is ontworpen om te voldoen aan de normen van autoproducenten voor verbindingsprocessen, waaronder lassen, MIG-solderen, dubbele puls en automatisch stapsgewijs lassen in hoogwaardig staal, koolstof staal, roestvast staal en aluminium.

De Automig 300 Pulse heeft alle functies en synergetische lasprogramma’s die plaatwerkers bij professionele herstellers nodig hebben – niet meer, niet minder. Het apparaat is verkrijgbaar als SINGLE-versie, als DUO-versie en als Trio-versie met ruimte voor twee draadrollen van 15 kg in de duo en als TRIO-versie met ruimte voor drie draadrollen van 5 kg. Plaatwerkers kunnen eenvoudig overschakelen tussen MIG-lassen en solderen zonder de toorts of draadrollen te verwisselen.

Bedienen voor beginners

Het bedieningspaneel heeft een grafisch display voor eenvoudige, intuïtieve instelling van parameters. Nadat de gebruiker DC of puls/dubbele puls heeft gekozen en materiaalsoort, draaddiameter en gas heeft ingesteld, selecteert het lasapparaat automatisch het geschikte las- of MIG-soldeerprogramma. Daarnaast kan je  je favoriete instellingen opslaan op het lasapparaat.

Voldoen aan voorschriften

De autobranche en ontwerpers van nieuwe auto’s introduceren voortdurend nieuwe staalsoorten. Moderne auto’s bestaan gewoonlijk uit verschillende soorten staal die elk moeten worden verwerkt op een passende manier om sterkteverlies te voorkomen wanneer het wordt verhit in het lasproces. Juiste verwerking van deze materialen is essentieel.

De las- en soldeerprocessen van Migatronics lasapparaten voldoen aan de geldende voorschriften, zodat professionele autoschadeherstellers bijvoorbeeld dun hoogwaardig staal kunnen verwerken volgens de instructies van autoproducenten.Hierdoor kunnen de herstellers concurrerend blijven in een voortdurend innoverende branche en deelnemen wanneer verzekeringsbedrijven partners zoeken voor hun opdrachten.

Ervaar het zelf op Auto Prof – AMT Live

Ervaar de prestaties van de Automig 300 Pulse zelf tijdens AMT Live. Onder begeleiding van een professionele lasser kunt de laskwaliteiten van deze machine testen en beoordelen. Als klap op de vuurpeil maak je kans op een Migatronic Focus MIG 130 PFC lasapparaat ter waarde van € 660,-.

Gast van AMT: Goed voorbereid naar Gorinchem!

Om niets te missen kan je via amt.nl/autoprof-amtlive je bezoek voorbereiden. Hier vind je ook de sfeerimpressie van Auto Prof – AMT Live Gorinchem 2018. Niet voor niets zeggen we: Kom Leren, Beleven en Ontmoeten!

Auto Prof – AMT Live is op 12, 13 en 14 februari 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.  Je kan nu al inschrijven en we nodigen je van harte uit als gast van AMT. Gebruik hiervoor de code 71923101 op de inschrijfpagina of gebruik direct deze link.

Reageer op dit artikel