nieuws

Kennissessie: Oliewissel aan de automaat. Wat zijn de do’s en dont’s?

Werkplaats & Onderhoud 4043

Na de volle kennisdomes in Hardenberg bleek wel dat er ontzettend veel interesse (of is het onbekendheid?), is voor onderhoud aan automatische transmissies. Gemist? Geen nood, want op de aanstaande Auto Prof – AMT Live praat ZF je helemaal bij. De oliewissel bij een automaat. Wat moet je vooral wel of niet doen?

Kennissessie: Oliewissel aan de automaat. Wat zijn de do’s en dont’s?
De automatische transmissie krijgt elk jaar weer wat meer marktaandeel, zoals deze 8-traps automaat van ZF.

ZF is een van de bekendste fabrikanten van transmissies. De klanten van ZF zijn veelal autofabrikanten en daarmee zit het bedrijf dichtbij de bron en kennen de specialisten alle ins en outs van de transmissie. Tijdens de Kennissessie van ZF tijdens Auto Prof – AMT Live Gorinchem (12, 13, 14 februari) praat een technisch specialist je helemaal bij over de do’s en dont’s van oliewissels aan automatische transmissies. Belangrijk want deze transmissie komt steeds meer voor in de werkplaatspraktijk.

Do’s en dont’s van oliewissels

Drukke boel bij ZF afgelopen Auto Prof – AMT Live in Hardenberg. Zorg dat je in Gorinchem op tijd bent op 12, 13 of 14 februari.

In een half uur leer je meer over de werking van de modernste automatische transmissies en welke rol de olie hierin vervuld. Waarom is tijdig vervangen belangrijk? Hoe herken je bepaalde klachten? Mis het niet en bezoek de ZF-Kennissessie tijdens een van de drie dagen in Evenementenhal Gorinchem.

Meer informatie over het programma lees je binnenkort in AMT 1 in de vooruitblik en vind je terug op www.amt.nl/autoprof-amtlive. Of volg het evenement op Facebook via deze pagina.

 

Gast van AMT: Goed voorbereid naar Gorinchem!

Om niets te missen kan je via amt.nl/autoprof-amtlive je bezoek voorbereiden. Hier vind je ook de sfeerimpressie van Auto Prof – AMT Live Gorinchem 2019. Niet voor niets zeggen we: Kom Leren, Beleven en Ontmoeten!

Auto Prof – AMT Live is op 12, 13 en 14 februari 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.  Je kan nu al inschrijven en we nodigen je van harte uit als gast van AMT. Gebruik hiervoor de code 71923101 op de inschrijfpagina of gebruik direct deze link.

Reageer op dit artikel