nieuws

Kennissessie: Fuel trims helpen bij diagnosestellen

Werkplaats & Onderhoud 1877

‘Wat geven de fuel trims aan?’ Het is een opvallend vaak gestelde vraag op het AMT Garageforum wanneer storingscodes niet leiden tot de oorzaak van een probleem. Hoe kan dat? Wat doen de fuel trims en wat haal je er uit? Ontdek de geheimen achter de fuel trims op Auto Prof – AMT Live.

Kennissessie: Fuel trims helpen bij diagnosestellen
Long term en short term fuel trims, hoe kunnen die je helpen bij de diagnose?

‘Wat geven de fuel trims aan?’ Waarom wordt die vraag vaak gesteld? ROC-docent Marco van Wijk schreef in AMT 7/8 van 2018 in de rubriek Back to Basics het artikel ‘‘Fuel trims helpen bij diagnose’.

Kom je op 12, 13 of 14 februari naar Gorinchem? De kennissessie Fuel Trims helpen bij diagnosestellen vind elke dag om 20.30 uur plaats in een Kennisdome.

Kom je op 12, 13 of 14 februari naar Gorinchem? De kennissessie Fuel Trims helpen bij diagnosestellen vind elke dag om 20.30 uur plaats in een Kennisdome.

Marco zal in zijn kennissessie eerst nog even de kern van fuel trims nauwkeurig uitleggen. Dit doet hij tevens door praktische voorbeelden te geven in zijn presentatie én, hij zorgt voor een live-simulatie. Kortom, in de kennissessie ‘Fuel trims helpen bij diagnose’, leer je de achtergrond van fuel trims en hoe deze jou kunnen helpen bij diagnose. Mis het niet!

Zestien kennissessies

Het complete programma vind je op deze pagina. In totaal staan er zestien kennissessies op het programma. Vier tegelijk om 17.30 uur, 18.30 uur, 19.30 uur en om 20.30 uur.

Gast van AMT: Goed voorbereid naar Gorinchem!

Om niets te missen kan je via amt.nl/autoprof-amtlive je bezoek voorbereiden. Hier vind je ook de sfeerimpressie van Auto Prof – AMT Live Gorinchem 2019. Niet voor niets zeggen we: Kom Leren, Beleven en Ontmoeten!

Auto Prof – AMT Live is op 12, 13 en 14 februari 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.  Je kan nu al inschrijven en we nodigen je van harte uit als gast van AMT. Gebruik hiervoor de code 71923101 op de inschrijfpagina of gebruik direct deze link.

Reageer op dit artikel