nieuws

Kennissessie: De storingen van vandaag en de oplossing voor morgen

Werkplaats & Onderhoud 740

Controleer jij of er een Technisch Service Bulletin is van een auto? Update je de software indien nodig? Nee? Zonde, want soms kan dat wel de oplossing zijn voor een probleem bij moderne auto’s. Of wat dacht je van inleren van een component? Een uitdaging, dat is zeker waar maar rocket science is het niet en dat laat GMTO je zien in hun kennissessie tijdens Auto Prof – AMT Live Gorinchem 2019.

Kennissessie: De storingen van vandaag en de oplossing voor morgen
Hoe stel je diagnose aan complexe datasystemen? Hoe verhelp je die lastige storing in die moderne auto? Mis de kennissessie niet tijdens Auto Prof - AMT Live Gorinchem 2019.

Het gat tussen de mogelijkheden van de autotechnicus en de werkplaatsproblematiek van vandaag lijkt steeds groter te worden. Bij onderhoud of diagnose zijn vaak software-updates vereist. Een nieuw component moet veelal ingeleerd worden en je moet toegang hebben tot de juiste technische informatie. Ook moet je als autotechnicus complexe diagnoses kunnen stellen, en is er soms specialistische equipment nodig. Hoe pak jij dat aan?

GMTO verzorgt in een van de kennisdomes de kennissessie: De storingen van vandaag en de oplossing voor morgen. Tijdens deze praktische sessie laat GMTO je met behulp van diagnosevoorbeelden en meetvoorbeelden zien hoe je de moderne problematiek te lijf gaat.

 

Gast van AMT: Goed voorbereid naar Gorinchem!

Om niets te missen kan je via amt.nl/autoprof-amtlive je bezoek voorbereiden. Hier vind je ook de sfeerimpressie van Auto Prof – AMT Live Gorinchem 2019. Niet voor niets zeggen we: Kom Leren, Beleven en Ontmoeten!

Auto Prof – AMT Live is op 12, 13 en 14 februari 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.  Je kan nu al inschrijven en we nodigen je van harte uit als gast van AMT. Gebruik hiervoor de code 71923101 op de inschrijfpagina of gebruik direct deze link.

Reageer op dit artikel