nieuws

Auto Prof – AMT Live: Wielstanden meten zonder handen

Werkplaats & Onderhoud 645

Naast de kennissessies draait het op Auto Prof – AMT Live ook om het bekijken en uitproberen van (nieuwe) producten, equipment en gereedschappen. Banden en -equipment ontbreken uiteraard niet. We nemen alvast een kleine vooruitblik.

Auto Prof – AMT Live: Wielstanden meten zonder handen
Bij Van den Ban Autobanden zie je niet alleen de nieuwste Novex-banden, maar ook deze 850 pk sterke 350Z van Tim Coronel.

Fuchs Service Equipment levert garage-equipment van A-merken: met name Hunter onderstel- en bandenapparatuur, Nussbaum hefbruggen en Fuchs vrachtwagenstempels. Service staat op nummer één bij Fuchs en op de stand ontdek je de apparatuur die de omzet en winst van de werkplaats verhogen. “De nieuwe Hunter-teststraat kan zorgen voor aanzienlijke tijdsbesparing en méér omzet”, aldus Fuchs. Er vinden ook live demonstraties plaats met Hunter bandenwisselapparatuur en de profieldieptemeter.

Een primeur is de nieuwe Hunter Quick Check Drive. Zonder tussenkomst van een monteur is het systeem in staat de wielstanden van een voertuig te meten en te vergelijken met de

Fuchs toont de Hunter Quick Check Drive. Zonder tussenkomst van een technicus is het systeem in staat de wielstanden van een voertuig te meten en te vergelijken met de fabrieksspecificaties. Uitlijnen verkoopt zo gemakkelijker.

fabrieksspecificaties. Dit maakt het ‘verkopen’ van een uitlijnbeurt een stuk gemakkelijker en sneller.

Novex-banden

Van den Ban Autobanden is een internationale bandenimporteur- en distributeur. Met het private label Novex-banden staan ze in Gorinchem. “Novex biedt kwaliteitsbanden met een goede prijs-kwaliteitsverhouding in meer dan 200 maten”, aldus Van den Ban. Op de stand maak je kennis met het brede assortiment zomer-, winter- en allseasonbanden. Begin 2019 introduceert Novex een allseasonband voor bestelwagens. Tot slot is het bedrijf op zoek naar enthousiaste Novex-dealers. Interesse? Bezoek de stand en bewonder meteen de 850 pk sterke Nissan 350Z van Tom Coronel.

Nieuwe Maxxis-band scoort

Reedijk Banden Import is een internationale bandenimporteur- en distributeur met vier vestigingen en heeft ruim 1,5 miljoen banden op voorraad. In Gorinchem ligt de focus op de populaire en exclusieve merken Maxxis en General Tire. Van laatstgenoemde merk is het aanbod flink uitgebreid met personen- en bestelautobanden. Op de stand zie je exclusieve beelden van Dakar 2019 en ook Tim Coronel zelf zal zijn opwachting maken. “Onze primeur is de nieuwe Maxxis Victra Sport 5. Onafhankelijk getest door Tüv Süd, met een verbluffend goed resultaat”, zegt Reedijk Banden Import.

Gast van AMT: Goed voorbereid naar Gorinchem!

Om niets te missen kan je via amt.nl/autoprof-amtlive je bezoek voorbereiden. Hier vind je ook de sfeerimpressie van Auto Prof – AMT Live Gorinchem 2019. Niet voor niets zeggen we: Kom Leren, Beleven en Ontmoeten!

Auto Prof – AMT Live is op 12, 13 en 14 februari 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.  Je kan nu al inschrijven en we nodigen je van harte uit als gast van AMT. Gebruik hiervoor de code 71923101 op de inschrijfpagina of gebruik direct deze link.

Reageer op dit artikel