nieuws

Snap-on Elite warmtebeeldcamera maakt storingen zichtbaar

Werkplaats & Onderhoud 1633

De Snap-on Elite is specifiek ontwikkelt voor technici die diagnose stellen aan voertuigen. De Elite visualiseert defecten en storingen op basis van warmteverschillen. In de diagnostische camera zit een ingebouwde database met technische tips en toepassingen én een referentiebibliotheek met voorbeelden hoe goede en slechte onderdelen eruit zien.

Snap-on Elite warmtebeeldcamera maakt storingen zichtbaar

Visualiseer eenvoudig met het blote oog niet zichtbare warmtebronnen zoals: lagerslijtage, wrijving, remhitte, misfires, overgangsweerstanden, koelmiddel en koelvloeistof verstopping en temperatuurverschillen in zekeringen, relais, stoelverwarmingselementen en de bedrading van de achterruitverwarming.

Er zijn vier verschillende weergave-opties waarmee je de benodigde warmtebronnen in beeld kunt brengen. Daarnaast maakt hij drie foto’s: een normale, warmtebeeld en overlay foto, die het makkelijker maken om de fout op te sporen.

Op het beeldscherm van de EETH310 zie je ieder detail aan de hand van thermische afbeeldingen die zijn opgebouwd uit duizenden temperatuurzones

 

Reageer op dit artikel