nieuws

Eindejaarsspecial: Het beste van AMT 2018

Werkplaats & Onderhoud 1626

Hoe werkt de nieuwe SkyActive-X van Mazda? Hoe helpen Fuel trims bij diagnosestellen? Diagnosetips uit de Praktijk, Oog voor Techniek en Back to Basics zijn misschien wel de meest geliefde rubrieken, maar we schreven over nog zoveel meer. In deze eindejaarsspecial hebben we de zestien beste artikelen voor je verpakt in een digitale uitgave. Gratis en voor iedereen.

Eindejaarsspecial: Het beste van AMT 2018
Lees gratis de eindejaarsspecial 'Het beste van AMT 2018'

Vraag de redactie van AMT om de vijf beste artikelen van 2018 en je krijgt… “Mogen het er ook meer zijn?”. Tja, we hebben zóveel goede artikelen gemaakt vinden we zelf, dus dat is niet in slechts vijf samen te vatten. “Het beste van…”, de eindejaarsspecial van Vakmedianet, uitgever van AMT, is weer beschikbaar. En niet met vijf artikelen, nee zestien in totaal. Je vindt alle rubrieken hier in terug, maar ook de meest sprekende en interessante artikelen.

Volop techniek

Wat maakt de nieuwe Firefly-motoren van Fiat bijzonder?

In 2018 schreven we veel over nieuwe technieken. Zo ontdek je in de eindejaarsspecial hoe de nieuwe motor van Mazda, de SkyActive-X, in elkaar steekt. Bijzondere techniek, dat staat vast. Ook demonstreerde BMW de autonome motorfiets, zagen we hoe keyless-sleutels simpel gefopt worden en in Oog voor Techniek lees je wat de FireFly-motoren van Fiat bijzonder maakt.

Hoe helpen fuel trims bij diagnose?

Ook de werkplaatspraktijk kwam volop aan bod in de elf verschenen edities van AMT. Natuurlijk beantwoorden we vele APK-vragen tot aan een succesvol APK-webinar aan toe. In het thema Turbo’s zagen we heel veel turboleed voorbij komen, en tijdens de Febi-kettingtraining leerden we waarom distributiekettingen slijten en waar je op moet letten. Nog zo’n populaire rubriek is Back to Basics, en een van de meest interessante daarvan staat in de eindejaarsspecial: ‘Fuel trims helpen bij diagnose’.

Trots op…

Trots op het vak en Trots op mijn bedrijf zijn ook vaste rubriek in AMT. We kozen voor Het beste van AMT 2018 voor Gerrit van Kuik, Werkplaatschef bij Vakgarage Verbree in IJsselstein. In Trots op mijn bedrijf vind je ondernemer Daniël Maar, eigenaar van Cortenraad Auto’s in Margraten.

Ook Hella Gutmann was trots op hun nieuwe diagnosetester, de megamacs 77, en die unboxten we dan ook. Wat vond Erwin Enneman van deze nieuwe high-end tester? Je leest het terug in de eindejaarsspecial.

Trots, ja dat zijn wij ook als AMT-redactie. Meer dan 300 artikelen verschenen in AMT, verdeeld over meer dan 1000 pagina’s. De laatste, AMT nummer 12, ligt vrijdag 21 december op de mat bij 20.000 automotive professionals.

Lees de gratis eindejaarsspecial

Kijk met ons mee terug op 2018 en lees de digitale eindejaarsspecial gratis.

Reageer op dit artikel