nieuws

Volg de finaledag AT- en BAT- van de Toekomst

Werkplaats & Onderhoud 980

De afgelopen weken deden honderden autotechnici en bedrijfsautotechnici in opleiding mee aan de Autotechnicus- en Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst-wedstrijd. Vandaag om 10.00 uur gaan de finalisten bepalen middels diverse casussen en kennistesten wie zich kronen tot de Autotechnicus en Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst 2018-2019. En daar doen we de hele dag door verslag van via social media.

Volg de finaledag AT- en BAT- van de Toekomst

De eerste finalisten druppelen binnen met hun ouders, vrienden, familie en klasgenoten. Om 10.00 uur gaan we van start bij IBKI in Nieuwegein waar auto’s en vrachtauto’s zijn geprepareerd. Aan de finalisten om de storingen op te lossen. Maar dat niet alleen, ook de drie beste scholen (gemiddeld over alle deelnemers), zijn vanmiddag aan de beurt om te strijden voor de Scholenprijs.

Voor de titel Autotechnicus van de Toekomst strijden:

  • Vince Vervoort (Summa Automotive)
  • Sezer Demirci (Summa Automotive)
  • Tom Totté (Summa Automotive)
  • Gino van Schijndel (Koning Willem 1)

Voor de titel Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst strijden:

  • Ryan Baijens (Koning Willem 1)
  • Niels van de Goor (Summa)
  • Frank Ruiter (College Westpoort)
  • Ryan Broeren (Summa)

Wil je niets missen? We doen gedurende de dag verslag van de finale via Instagram. Zowel met nieuwe foto’s en video’s als in Instagram Stories. En vanmiddag zenden we de finale live uit via AMT Facebook. Mis het niet, volg ons en ontdek wie zich vanmiddag Autotechnicus van de Toekomst, Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst en beste school mag noemen. Hieronder alvast de eerste foto’s vanuit Nieuwegein:

 

 

Test je eigen kennis

Wil je zelf ook nog je kennis testen? Dat kan, de kennistest hebben we nog open staan. Let op, je dingt natuurlijk niet meer mee naar de prijzen.

 

Reageer op dit artikel