nieuws

Zoektocht naar ‘Autotechnicus van de Toekomst’ van start!

Werkplaats & Onderhoud 758

Yes! De onlinekennistest van ‘Auto-‘ & ‘Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst’ is live! Ben jij student Auto- of Bedrijfsautotechniek? Doe mee en laat zien dat je barst van het technisch talent. Win jij de titel en de Sonos speaker, de gereedschapskar én een Playstation 4?

Zoektocht naar ‘Autotechnicus van de Toekomst’ van start!
De technisch talenten werden na de zinderende finale gehuldigd. Is de titel dit jaar voor jou?

Niet alleen jij maakt kans op mooie prijzen, ook de school met de beste overall score valt in de prijzen. ROC Rivor en ROC Midden Nederland zijn al fanatiek met de kennistest aan de slag gegaan. Kunnen jij en jouw school niet achterblijven toch?

 

 

 

Ga snel naar www.autotechnicusvandetoekomst.nl of www.bedrijfsautotechnicusvandetoekomst.nl. en laat zien wat je in huis hebt! Bovendien maak je dan ook nog kans op de mooie weekprijs: een 15-delige schroevendraaierset van Toolspecial!

Meedoen kan tot 11 november. De studenten met de hoogste scores vervolgen de strijd om de titel op de finaledag op 23 november a.s.. In de examenwerkplaats van Innovam mogen zij hun technisch talent laten zien tijdens een aantal uitdagende praktijkopdrachten.

Natuurlijk kan je alles over het verloop van deze ‘strijd der talenten’ volgen in AMT en op www.amt.nl.

Reageer op dit artikel