nieuws

Video: APK-regelgeving in de praktijk

Werkplaats & Onderhoud 3360

Sinds 20 mei gelden nieuwe regels in de APK. Hoe zijn jouw ervaringen met die nieuwe regels? Staan de mistlampen goed en zijn ze af te stellen? Wat doe je met verdachte roetfilters? Mis de Vraag- en antwoordsessie van AMT en RDW niet. Waarom niet? Bekijk de video.

Video: APK-regelgeving in de praktijk

Erwin den Hoed, adj. hoofdredacteur AMT, zat gister samen met Bert Top van RDW om alle binnengekomen vragen door te nemen ter voorbereiding op de kennissessie tijdens Auto Prof – AMT Live Hardenberg. Op 16, 17 en 18 oktober kun je in Evenementenhal Hardenberg terecht voor tanken van nieuwe kennis. Zestien kennissessies staan op het programma en een van die kennissessies gaat over de APK-regelgeving in de praktijk. Elke dag start om 20.30 uur deze gezamenlijke kennissessie van AMT en RDW.

Erwin vertelt je wat je kan leren in deze kennissessie:

Gast van AMT: Goed voorbereid naar Hardenberg!

Om niets te missen kan je via amt.nl/autoprof-amtlive je bezoek voorbereiden. Hier vind je ook de sfeerimpressie van de eerste gezamenlijke editie die eerder dit jaar in Gorinchem heeft plaatsgevonden. Niet voor niets zeggen we: Kom Leren, Beleven en Ontmoeten!

Auto Prof – AMT Live is op 16, 17 en 18 oktober 2018 te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.  Je kan nu al inschrijven en we nodigen je van harte uit als gast van AMT. Gebruik hiervoor de code 61823001 of gebruik deze link.

Reageer op dit artikel