nieuws

Live leren over de do’s and don’ts van oliewissel aan automatische transmissies

Werkplaats & Onderhoud 994

Het aandeel van de automatische transmissie in het Nederlandse wagenpark neemt al jaren toe. Van de populaire dubbelkoppelingsautomaat als de DSG of EDC, tot de conventionele automaat met koppelomvormer. Tijdens de Kennissessie van ZF praat een technisch specialist je helemaal bij over de do’s en dont’s van oliewissels aan automatische transmissies. En jij kan er bij zijn. Thuis of in de werkplaats.

Live leren over de do’s and don’ts van oliewissel aan automatische transmissies
Volle bak bij de theaters. Prachtig om te zien, omdat Hardenberg nog niet gewend was aan het volgen van deze kennissessies. Leerpuntje voor Gorinchem: grotere domes.

Natuurlijk lees je allang onze liveblog. De laatste nieuwtjes, updates en primeurs vind je dus ook snel en gemakkelijk op AMT.nl. Maar we gaan nog een stap verder! Om 16.30 zenden we live op Facebook de kennissessie van ZF over oliewissels aan automatische transmissies uit. Je kunt dus deze kennis tanken, ook als je niet in Hardenberg bent.

Je vindt HIER om 16.30 de live uitzending. 

Leren van de experts

ZF is een van de bekendste fabrikanten en bekend om de uitmuntend schakelende automatische transmissies waar onder andere BMW gebruik van maakt. De klanten van ZF zijn veelal autofabrikanten en daarmee zit het bedrijf dichtbij de bron en kennen de specialisten alle ins en outs van de transmissie. In een half uur leer je meer over de werking van de modernste automatische transmissies en welke rol de olie hierin vervuld. Maar hoe zit het met onderhoud? Is een oliewissel aanbevolen? En wat moet je vooral wel of niet doen? Waarom is tijdig vervangen belangrijk? Hoe herken je bepaalde klachten? Dit en meer antwoorden tijdens de live uitzending.

Reageer op dit artikel