nieuws

CSW Software integreert technische informatie HaynesPro in AutomaaT GO

Werkplaats & Onderhoud 754

Klanten kunnen in AutomaaT Go gebruik maken van HaynesPro. Ze bundelen hun krachten op het gebied van online technische informatie voor de automotive markt. De nieuwe koppeling ondersteunt de workflow in de werkplaats. Zo kan er op een effectieve manier reparatie en onderhoud aan personenauto’s en commerciële voertuigen worden uitgevoerd volgens het OE schema en kunnen flatratetijden voor het vervangen van onderdelen worden ingezien.

CSW Software integreert technische informatie HaynesPro in AutomaaT GO

Peter Kuijpers van CSW Software legt uit: “De koppeling werkt heel eenvoudig. De werkbon voor bijvoorbeeld een 30.000 km beurt wordt aangemaakt, aanvullende werkzaamheden zoals het vernieuwen van de distributieriem kunnen gelijk worden toegevoegd. Alle benodigde artikelen en de complete servicechecklist komen vervolgens op de werkbon te staan en de artikelen kunnen direct besteld worden bij de leverancier.”

Robbert Dedding, van HaynesPro voegt toe: “We juichen het toe dat garagesoftwareleveranciers zoals CSW Software onze technische data integreren. Dit verhoogt de toegevoegde waarde van onze data voor de garagist nog meer daar er niet met meerdere systemen tegelijkertijd hoeft te worden gewerkt”.

Ook wanneer er tijdens de werkzaamheden nog extra onderdelen nodig blijken te zijn kunnen deze direct op de werkbon gezet worden en in de bestelling meegaan.
“Daarnaast biedt CSW Software de mogelijkheid om in combinatie met het garagepakket ook tablets te gebruiken. Zo heeft iedere monteur makkelijker toegang tot technische data van HaynesPro direct bij het voertuig. Tevens verkleint het gebruik van technische data de kans op verkeerd bestelde onderdelen, reduceert daarmee het aantal onderdeelretouren en draagt daardoor bij aan snellere reparaties en tevreden klanten” aldus Dedding.

De koppeling met het complete technische datapakket van HaynesPro voor technische tekeningen, service instructies, de begeleide diagnose applicatie voor elektronische problemen (VESA) en service bulletins is door CSW Software ook geïntegreerd.

Reageer op dit artikel