nieuws

Overlander introduceert…

Werkplaats & Onderhoud 691

Overlander Werkplaatsinrichting komt met een Ravaglioli (semi) schaarhefbrug voor lichte bedrijfswagens en personenwagens uit de 8000 serie én breidt haar uitlijnprogramma uit met ADAS kalibratiepanelen.

Overlander introduceert…

Schaarhefbrug

De in 2016 geïntroduceerde (semi) schaarhefbrug, ook wel pantograaf genoemd voor zware bedrijfswagens, wordt nu opgevolgd door een lichtere versie voor lichte bedrijfswagens. Waar de pantograaf een hefvermogen had vanaf 25 ton, heeft de nieuwe lichte versie een hefvermogen van 6,5 ton en een rijbaanlengte van 6 meter.

Plaatsing van de schaarhefbrug is zowel in- als op de voer mogelijk. Ideaal voor optimaal en efficiënt gebruik van de werkplaats.

Overlander BV biedt de 6,5 ton hefbrug aan in vier verschillende rijbaan versies;

8065.1.60 met standaard vlakke rijbanen

8065.1.60SI met vlakke rijbanen en geïntegreerd wielvrij schaar hefsysteem

8065.2.60 met rijbanen als uitlijnuitvoering en met compensatieplaten

8065.2.60SI met rijbanen als uitlijnuitvoering, compensatieplaten en geïntegreerd wielvrij schaar hefsysteem

Kalibratiepanelen

Het ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) waar de moderne auto’s hedendaags zijn uitgerust maken gebruik van camera’s, radars, lichtdetectie, elektromagnetische sensoren en ultrasound en zijn er om gevaarlijke situaties te herkennen. Zodra een gevaarlijke situatie wordt waargenomen wordt de bestuurder gewaarschuwd of het betreffende ADAS systeem grijpt actief in.

Alle huidige- en nieuw te leveren uitlijncomputers van Ravaglioli kunnen met de ADAS kalibratiepanelen uiterst nauwkeurig worden afgesteld en gekalibreerd. Het kalibratiebord en de verwisselbare accessoires kunnen als een optie gekozen worden bij de Ravaglioli uitlijncomputers en d.m.v. de meetkoppen van de uitlijncomputer en speciale software makkelijk worden ingezet.

Het systeem heeft een groot voertuigdekking van alle merken personenwagens waaronder Mercedes, Volkswagen, BMW, KIA, Volvo, Toyota en vele andere merken en d.m.v. verwisselbare accessoires geeft het systeem stap-voor-stap aan welke onderdelen waar geplaatst moeten worden.

Het ADAS Kalibratiesysteem is tevens als stand-alone unit verkrijgbaar en d.m.v. een tablet met alle benodigde software en Touch Screen te bedienen en uit te lezen.

Reageer op dit artikel