nieuws

Oorzaken van falende distributiekettingen

Werkplaats & Onderhoud 4700

Wat kunnen oorzaken zijn van het falen van een distributieketting? Febi Benelux legt het je aan de hand van praktijkvoorbeelden van uiteenlopende motoren uit. Hun kennissessie op Auto Prof – AMT Live in Hardenberg staat in het teken van de nieuwste distributietechnologieën.

Oorzaken van falende distributiekettingen
Een van de kennissessies wordt gegeven door Febi waarbij het gaat om distributiekettingproblemen. Wat zijn veelvoorkomende oorzaken?

Nieuw is het thema ‘Tritan-coating’, waarbij de kettingen met een speciaal procedé worden behandeld. Dit wordt meer en meer de standaard bij OEM, goed dus om daar meer van te weten. Natuurlijk bevat de presentatie tips en tricks en kun je al je vragen stellen.

Deze kennissessie van Febi Benelux vindt plaats in één van de AMT Live theaters. Het exacte tijdstip wordt in de Auto Prof – AMT Live Beursspecial (die je eind september ontvangt) bekend gemaakt.

Kom als gast van AMT naar Auto Prof – AMT Live

Auto Prof – AMT Live vindt op 16, 17 en 18 oktober 2018 plaats in Evenementenhal Hardenberg. Van 15.00 tot 22.00 uur kan je (vak)kennis tanken in de kennistheaters en op de beursvloer. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.
De inschrijving is geopend. Je kunt je aanmelden als gast van AMT met de code 61823001, of gebruik deze directe link.

Reageer op dit artikel