nieuws

Leer het vak van spotrepair

Werkplaats & Onderhoud 1492

ChipsAway is een franchiseorganisatie, gespecialiseerd in spotrepair. Het leidt schadeherstellers op, die vervolgens zelfstandig, in hun eigen regio, aan de slag gaan. Ontdek het concept op Auto Prof – AMT Live Hardenberg.

Leer het vak van spotrepair

Zelfstandigheid, eigen baas zijn en volledige vrijheid in je dagelijks werk. Dat zijn de kernwoorden van ChipsAway. Het bedrijf leidt mensen op zodat ze volledig zelfstandig spotrepair kunnen uitvoeren, in hun eigen regio. “Wij zijn zeer specialistisch, waardoor de nadruk ligt op kostenbewust werken”, zegt Marc van Doorn van ChipsAway.

Op de aanstaande editie AutoProf – AMT Live in Hardenberg, (16, 17 en 18 oktober) laat het bedrijf zien hoe het concept in elkaar steekt, en wat de mogelijkheden zijn. Het vervolgtraject betreft intensieve trainingen, zodat je uiteindelijk aan de slag gaat als volleerd spotrepairder. En dat biedt kansen voor de werkplaatsomzet.

 

Gast van AMT: Goed voorbereid naar Hardenberg!

Om niets te missen kan je via amt.nl/autoprof-amtlive je bezoek voorbereiden. Hier vind je ook de sfeerimpressie van de eerste gezamenlijke editie die eerder dit jaar in Gorinchem heeft plaatsgevonden. Niet voor niets zeggen we: Kom Leren, Beleven en Ontmoeten!

Auto Prof – AMT Live is op 16, 17 en 18 oktober 2018 te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.  Je kan nu al inschrijven en we nodigen je van harte uit als gast van AMT. Gebruik hiervoor de code 61823001 of gebruik deze link.

Reageer op dit artikel