nieuws

Kennissessie: Fuel trims helpen bij diagnose

Werkplaats & Onderhoud 2595

‘Wat geven de fuel trims aan?’ Het is een opvallend vaak gestelde vraag op het AMT Garageforum wanneer storingscodes niet leiden tot de oorzaak van een probleem. Hoe kan dat? Wat doen de fuel trims en wat haal je er uit? Ontdek de geheimen achter de fuel trims op Auto Prof – AMT Live.

Kennissessie: Fuel trims helpen bij diagnose

Long term en short term fuel trims. Hoe kunnen die helpen bij diagnose? Marco van Wijk is docent op een ROC en schreef voor AMT 7/8 in de rubriek Back to Basics het artikel ‘Fuel trims helpen bij diagnose’. Interessant vonden vele lezers, en daarom duikt Marco er nog wat dieper in tijdens een Kennissessie op Auto Prof – AMT Live in Hardenberg.

Live simulatie

Long term en short term fuel trims, hoe kunnen die je helpen bij de diagnose?

Marco zal eerst nog even de kern van fuel trims nauwkeurig uitleggen. Dit doet hij tevens door praktische voorbeelden te geven in zijn presentatie én, hij zorgt voor een live-simulatie. Kortom, in de kennissessie ‘Fuel trims helpen bij diagnose’, leer je de achtergrond van fuel trims en hoe deze jou kunnen helpen bij diagnose. Mis het niet!

 

Gast van AMT: Goed voorbereid naar Hardenberg!

Om niets te missen kan je via amt.nl/autoprof-amtlive je bezoek voorbereiden. Hier vind je ook de sfeerimpressie van de eerste gezamenlijke editie die eerder dit jaar in Gorinchem heeft plaatsgevonden. Niet voor niets zeggen we: Kom Leren, Beleven en Ontmoeten!

Auto Prof – AMT Live is op 16, 17 en 18 oktober 2018 te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.  Je kan nu al inschrijven en we nodigen je van harte uit als gast van AMT. Gebruik hiervoor de code 61823001 of gebruik deze link.

Reageer op dit artikel