nieuws

Kennissessie: Diagnose stellen aan complexe datasystemen

Werkplaats & Onderhoud 1783

Niets zo lastig als een klant die klaagt over een af-en-toe storing in de auto. En dan wijst de foutcode ook nog eens niet in de richting waar de oorzaak zit. Dat wordt dus zoeken en meten. Hoe pak je dat aan? En welke tools heb je? GMTO geeft een kennissessie in Hardenberg over diagnose aan complexe datasystemen.

Kennissessie: Diagnose stellen aan complexe datasystemen

In de Kennissessie welke elke dag plaats vindt tijdens Auto Prof – AMT Live Hardenberg (16, 17 en 18 oktober) demonstreert GMTO een live storing die met basiskennis, scopemetingen en voorbeeldsignalen nauwkeurig wordt uitgelegd. Hierdoor krijgt je inzicht in hoe je complexe storingen oplost met slimme tools. Als ondernemer zal je al snel duidelijk waarom het verstandig is de juiste kennis en tools in je autobedrijf te hebben. Een primeur is er ook, tijdens de kennissessie wordt gebruik gemaakt van de nieuwe streamer meting.

MPS 4500 accessoire

Primeurs zijn er ook, waaronder de nieuwe trainingen op het gebied van het digitale onderhoudsboekje en Pass Thru. Voorts toont GMTO de nieuwe MPS 4500 accessoire voor de scope. “Deze accessoire is multifunctioneel voor dynamische cilinderdrukken, compressiemetingen, brandstofdrukken, oliedruk en nog veel meer.”

Streamermeting in ATIS

Dat is niet alles: “Ook bieden we een nieuwe streamermeting in ATIS voor de scope. Onbepaalde tijd meten, met hoge snelheid en ondertussen alles registreren. Een must voor de diagnosetechnicus!”, aldus GMTO. Tot slot verzorgt GMTO een kennissessie op gebied van diagnose aan complexe datasystemen, middels een demonstratie met een live storing die stap voor stap wordt ontleed en opgelost.

Meer informatie over het programma lees je binnenkort in AMT 9 in de vooruitblik en vind je terug op www.amt.nl/autoprof-amtlive. Of volg het evenement op Facebook via deze pagina.

 

Gast van AMT: Goed voorbereid naar Hardenberg!

Om niets te missen kan je via amt.nl/autoprof-amtlive je bezoek voorbereiden. Hier vind je ook de sfeerimpressie van de eerste gezamenlijke editie die eerder dit jaar in Gorinchem heeft plaatsgevonden. Niet voor niets zeggen we: Kom Leren, Beleven en Ontmoeten!

Auto Prof – AMT Live is op 16, 17 en 18 oktober 2018 te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.  Je kan nu al inschrijven en we nodigen je van harte uit als gast van AMT. Gebruik hiervoor de code 61823001 of gebruik deze link.

Reageer op dit artikel