nieuws

Kennissessie: De do’s en dont’s van oliewissels aan automatische transmissies

Werkplaats & Onderhoud 4678

Het aandeel van de automatische transmissie in het Nederlandse wagenpark neemt al jaren toe. Van de populaire dubbelkoppelingsautomaat als de DSG of EDC, tot de conventionele automaat met koppelomvormer. ZF is bekend om zijn uitmuntend schakelende automatische transmissies waar onder andere BMW gebruik van maakt. Maar hoe zit het met onderhoud? Is een oliewissel aanbevolen? En wat moet je vooral wel of niet doen?

Kennissessie: De do’s en dont’s van oliewissels aan automatische transmissies

ZF is een van de bekendste fabrikanten van transmissies. De klanten van ZF zijn veelal autofabrikanten en daarmee zit het bedrijf dichtbij de bron en kennen de specialisten alle ins en outs van de transmissie. Tijdens de Kennissessie van ZF tijdens Auto Prof – AMT Live Hardenberg (16, 17, 18 oktober)  praat een technisch specialist je helemaal bij over de do’s en dont’s van oliewissels aan automatische transmissies.

Do’s en dont’s van oliewissels

In een half uur leer je meer over de werking van de modernste automatische transmissies en welke rol de olie hierin vervuld. Waarom is tijdig vervangen belangrijk? Hoe herken je bepaalde klachten? Mis het niet en bezoek de ZF-Kennissessie tijdens een van de drie dagen in Evenementenhal Hardenberg.

Meer informatie over het programma lees je binnenkort in AMT 9 in de vooruitblik en vind je terug op www.amt.nl/autoprof-amtlive. Of volg het evenement op Facebook via deze pagina.

 

Gast van AMT: Goed voorbereid naar Hardenberg!

Om niets te missen kan je via amt.nl/autoprof-amtlive je bezoek voorbereiden. Hier vind je ook de sfeerimpressie van de eerste gezamenlijke editie die eerder dit jaar in Gorinchem heeft plaatsgevonden. Niet voor niets zeggen we: Kom Leren, Beleven en Ontmoeten!

Auto Prof – AMT Live is op 16, 17 en 18 oktober 2018 te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.  Je kan nu al inschrijven en we nodigen je van harte uit als gast van AMT. Gebruik hiervoor de code 61823001 of gebruik deze link.

Reageer op dit artikel