nieuws

Bilstein group partsfinder: nu met geïntegreerde zoekfunctie voor vrachtwagens

Werkplaats & Onderhoud 505

In 2017 introduceerde de bilstein group de partsfinder, een gratis, moderne online zoekmachine voor onderdelen, die de aftermarket-specialist aanbiedt onder de merken febi, SWAG en Blue Print. Tot nog toe bevatte het systeem enkel artikelen voor personenwagens, maar nu werden ook de producten voor bedrijfsvoertuigen geïntegreerd. Daarmee kunnen gebruikers naar in totaal meer dan 60.000 verschillende slijtageonderdelen van de bilstein group zoeken.

Bilstein group partsfinder: nu met geïntegreerde zoekfunctie voor vrachtwagens

De partsfinder vindt al het juiste resultaat op basis van enkele trefwoorden die in het vrije zoekveld ingegeven worden. Daarnaast hebben gebruikers bijkomende mogelijkheden om naar onderdelen te zoeken, bijvoorbeeld op OE-nummer. Welke manier ook gekozen wordt: het resultaat is altijd hoogstens drie klikken verwijderd. Veel productpagina’s werden bovendien aangevuld met 360°-afbeeldingen, functiebeschrijvingen of fiches met veiligheidsgegevens.

Alle mogelijkheden die geregistreerde gebruikers al kennen uit de huidige versie van partsfinder staan ook ter beschikking voor het opzoeken van onderdelen van bedrijfsvoertuigen. Zo is er bijvoorbeeld een ‘parkeerplaats’, waarin vaak opgezochte modellen bewaard en snel geraadpleegd kunnen worden, of de optie om individuele catalogi samen te stellen op basis van de resultatenlijst. De pas dit jaar geïntroduceerde expertenfilter, waarmee het opzoeken van onderdelen verder verfijnd kan worden, is eveneens beschikbaar voor bedrijfsvoertuigen.

U vindt de bilstein group partsfinder hier. De huidige zoekwebsite voor bedrijfsvoertuigen trucks.febi-parts.com blijft voorlopig bereikbaar en wordt op 1 oktober 2018 gedeactiveerd.

Reageer op dit artikel