nieuws

Bardahl introduceert Super Spray PRO 2-way Straw

Werkplaats & Onderhoud 165

Bardahl introduceert ‘Super Spray PRO in een 500ml spuitbus met 2-Way Straw De sproeikop kan op 2 manieren gebruikt worden: de nozzle verwisselen in dus niet meer nodig. Altijd de juiste sproeikop direct ter beschikking voor maximaal gebruiksgemak.

Bardahl introduceert Super Spray PRO 2-way Straw

Super Spray kan gebruikt wordt als: kruipolie, smeermiddel, vochtverdrijver, anti corrosie spray, contactspray. Al decennia is Bardahl Super Spray hun world wide selling product’.  Nu introduceren ze het verbeterde product.

De werking

Naast dat de spray vastzittende bouten, moeten en bevestigingen losmaakt, is het naar eigen zeggen de 5 in 1 oplossing voor:

  • Verdringten van vocht van ontstekingssystemen, bedrading, schakelaars, gereedschap enz.
  • Smeren van gereedschappen, scharnieren, sloten, bouten en moeren, kettingen, instrumenten, enz.
  • Kruipen in verroeste onderdelen en vastzittende verbindingen. Lost roest snel op.
  • Reinigen en beschermen van mechanische onderdelen, verwijderen vet, gom en teer, zorgen voor een beschermende smeerfilm.
  • Stoppen de vorming van roest en corrosie van metalen onderdelen.
  • Verhindert piepen en knarsen van bewegende onderdelen en verbindingen.

 

Een mengsel van oliën en Bardahl’s “polaire aantrekkingskracht” formule zorgt voor een langdurige smering en bescherming. De  hoge druk toevoegingen en de polair organische verbindingen zorgen ervoor dat de smeerfilm zich hecht aan het metaal. Dit resulteert in een oliefilm die zorgt voor minder wrijving- en slijtage van het metaal. Én de organische bestanddelen zorgen dat ook de nauwste openingen bereikt worden. Door de samenstelling hebben (sterke) condensvorming en bevriezing geen kans.

Reageer op dit artikel