nieuws

Prijsexplosie koudemiddelen? Waeco geeft bespaartips

Werkplaats & Onderhoud 5191

Prijsexplosie koudemiddelen? Waeco geeft bespaartips
Koudemiddelen zijn kostbaar. Waeco laat je op Auto Prof - AMT Live in Hardenberg zien hoe je er zuining mee om kunt gaan.

De prijs van koudemiddel R134a is tientallen euro’s gestegen. Het nieuwe koudemiddel R1234yf wordt wel voordeliger, maar kost je nog steeds zo’n € 120,- per kg. Het terugwinnen van koudemiddelen is goed voor je portemonnee én het milieu wordt er blij van. Win-win, maar hoe doe je dat?

Door de samenwerking tussen de compressor en de vacuümpomp van het aircoservice-apparaat wordt het systeem nagenoeg 100 % geleegd en gaat er geen koudemiddel verloren. Hoe dat proces van terugwinnen precies in zijn werk gaat laat airco-equipmentleverancier Waeco Benelux je zien tijdens live demo’s op hun stand tijdens Auto Prof- AMT Live in Hardenberg.

De airco-experts vertellen je daarnaast alles over het nieuwe koudemiddel R1234yf en hoe de wet- en regelgeving over koudemiddelen nou precies in elkaar steekt.

En je kan er nóg meer leren: bijvoorbeeld hoe je lekkages in aircosystemen op kan sporen en wat het ‘Low Emission Concept’ precies inhoudt.

De demo’s zullen deze editie van Auto – Prof AMT Live de hele dag door op de stand plaatsvinden. Schuif aan wanneer jij wilt en spijker je airco-kennis bij.

Kom als gast van AMT naar Auto Prof – AMT Live

Auto Prof – AMT Live vindt op 16, 17 en 18 oktober 2018 plaats in Evenementenhal Hardenberg. Van 15.00 tot 22.00 uur kan je (vak)kennis tanken in de kennistheaters en op de beursvloer. Meer informatie is te vinden op de website van Auto Prof – AMT Live.
De inschrijving is geopend. Je kunt je aanmelden als gast van AMT met de code 61823001, of gebruik deze directe link.

Reageer op dit artikel